Ingen blogg på ett tag :)

Hej bloggen kommer tyvärr inte kunna blogga något nu på ett tag då jag är utan dator eftersom Sessa tagit sönder vår laddare :) Juste nu sitter jag barnvakt åt Leon och Nathan  medans Sessa är på dagis :)  Sen ska jag hämta henne och gå hem och SOOOOOVA om jag lyckas :D nu dax för lunch sen tv tittande :D  hejsvejs



Juste jag plussade igår :D:D:D

Äntligen !!

Har inte kunnat skriva här nu på 3 dagar men jag har vart sjuk och har inte haft så mycket ork sen tycker älskling att jag inte ska sitta så mycket vid bloggen om jag är sjuk för då ska jag sova och bli frisk ...  Men nu är jag helt klart frisk och kommer orka massa :) Idag är det första advent så vi har tänt första ljuset och haft advent mys :) Sen har älskling hållt på i tvättstugan hela kvällen medans jag gick hem till Maud med Sessa och drack kaffe och prata förlossningar med Tina :) Igår hade vi Nathan på besök som har sovit över här tills idag hur underbart som helst förutom när han och Sessa ska göra alla sina dum heter ååå då kan man gå upp i taket verkligen :)


Imorgon kommer underbara Sarah förbi oss och snackar lite skit :) Gud så jag har saknat henne :)


Men nu är det dax att avsluta här :) hejsvejs:)

Eskilstuna :)

Har vart i Eskilstuna hela dagen med Älskling Tina och Vanessa lite kämpigt att gå runt där en hel dag när man mår illa och känner sig sjuk .. Men köpte vantar till Sessa spel till Pontus tomte dräckt till Sessa och en jätte fin pjamas hon ska få i julklapp :) Sen åkte vi till Willys och handla mat och efter det åkte vi hem :) Sen har jag inte gjort så mycket mer sovit och tagit det lugnt och myst med Sessa  :)



Vanessa Amanda Östling Hällgren Jag älskar dig mer än någonsin ! <3

Trött och sliten . !

Hej bloggen idag mår jag illa är trött och jätte sliten orkar inte göra så mycket . Har gått 1,2 mil idag för att lämna och hämta Vanessa på dagis vilket är så jäkla jobbigt speciellt när man får gå i mot vind och det slår snö i ansiktet ! skit kallt ute och det är is överallt dom är så dåliga på att sanda så man måste alltid titta vart man sätter fötterna så man inte ramlar och slår ihjäl sig .

Idag har jag inte gjort så mycket suttit hemma hos Maud med Alex och Tina hela morgonen sen har jag bara vart hemma och tagit det så lugnt som möjligt och haft tvätt stugan hela kvällen så nu finns det absolut ingen smuts tvätt kvar :)

Sen har mamma och pappa vart här idag på fika :) Sen har självklart Kickan och barnen vart här :)

Nu sitter jag och väntar på att älskling ska komma hem från körskolan så vi kan mysa ner oss i soffan innan jag somnar :)

Hejsvejs :)

Happy ! :)

Igår va en seg dag .. Gjorde inget annat än att gå gick fram och tillbaka till dagisen 4 gånger sen ner på stan fram och tillbaka har så jäkla ont i kroppen ... Umgicks med Kickan Ebba Leo Tina och Alex samt deras barn sen på kvällen tog vi det bara lugnt och myste framför tv :)


Och idag har vi inte gjort så mycket när jag vakna gjorde jag frukost till Sessa sen gick jag över till Alex och Tina för kickan var barnvakt ! Gick hem vid 3 sen har jag bara vart hemma men Kickan och barnen var här och åt jätte mys ju :D



skit kallt ute och världens storm ska gå till dagis imorgon med Sessa fram och tillbaka 4 gånger känner mig inte taggad på det iallafall :( Men Kickan och dom går med mig och det känns jätte positivt iallafall :)


Har en liten hemlighet till alla där ute ;) Jag är gravid och jag & min älskade väntar vårt 2 barn och det kommer nog Vanessa ÄLSKA ! 



HAPPY FACE ! <3 <3

Lååååång dag ! :)

Gud vilken lång dag det vart börja med att jag vakna vid 04.15 för att Vanessa ville gå upp men hon somna om med lite välling och jag vakna vid halv 11 så jag gick ut med hunden då och när jag kommit in igen så var Alex här och lekte med Vanessa sen gick han hem igen och vid 12,00 så kom Kickan och barnen hit och sen vid 13,00 så kom Alex med Leon och sen vid 15,00 kom Tina och Nathan hit så vi har haft fullt hus hela dagen :) Sen vid 16,00 kom Maud och då höll vi på med maten sen efter att hela familjen ätit här så gick Alex Tina och två av deras barn hem sen stanna Kickan till 19,00 sen gick dom hem och denna dag tar aldrig slut är jätte trött och mår illa som en skit !! Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer :)




operation redovisning !!

Hej bloggen . Fick reda på iförrgår morse att min operation hade blivit fram flyttad en vecka vilken kom som en chock för mig .. Så igår morse när jag vakna så kom Kickan hit och vi gick halva biten till tåget insåg snabbt att vi va väldigt sena och fick springa halva biten väl framme vid tåget hann vi precis köpa biljetten innan tåget kom sen när vi kom fram till Eskilstuna så gick vi till mcdonald´s för att köpa frukost sen när vi ätit upp kolla vi på klockan som redan hade hunnit blivit 10.10 så då fick vi springa hela vägen till sjukhuset eftersom min operation skulle börja 10.30 och var framme vid sjukhuset 10.35 så vi fick springa upp för alla trappor och in till käkkirurgimotagningen där jag skulle vara och när vi äntligen kommit fram hann jag bara kissa innan jag skulle in i ett konstigt omklädningsrum för att byta om till operationskläder och nätmössa och speciella plast sockor . När jag var klar med det fick jag sitta i det där rummet tills en tjej kom och hämta mig för att sedan leda in mig i operations salen där jag fick gröna dukar över mig och slangar in tryckta i munnen på mig sen börja dom sprita mig på munnen kinderna och näsan för att allt skulle vara så sterilt det bara gick sen kom Magnus Andersson in i operation salen för att börja operera mig han fick lyfta upp tandköttet över 1 cm för att ens kunna se min visdomstand sen fick han äntligen ut den när han skulle börja snitta upp tandköttet svimma jag av pga smärtan så jag fick ännu mer smärtlindring sen va allt bra och han kunde göra allt han skulle efter 1 timme och 15 minuter va han äntligen klar och jag fick ligga kvar en stund för att slappna av och lyssna på vad ska ska göra efter operationen och vad jag ska äta för medicin och sånt ! Hela 14 stygn sydde han i munnen .Och så jäkla mycket blod det kom det forsa så mycket blod att jag fick gå med bomulls bitar i munnen hela dagen igår :)


SMÄRTAN ÄR OBEGRIPLIG !!! Jag kan säga såhär iallafall det är något jag aldrig någonsin kommer göra om !!



Idag vaknade Vanessa kvart över 4 imorse och ville gå upp vilket jag total vägra så jag hämta henne och la henne inne hos oss i sängen och då tvär decka hon och sov till halv 7 sen gick hon upp och lekte med Shikita och jag somna om till 09 och gick upp då ! Sen ringde jag Maud och hon skicka över Alex hit så jag kunde gå ut med Zeus och Shikita medans han var med Vanessa ( Eftersom vi har haft underbara Zeus på besök från igår tills idag :D:D ) Sen gick Alex och jag gav Vanessa frukost efter det satte jag på henne kläder och vi gick över till Maud så Sessa kunde leka med Nathan och Leon medans jag drack kaffe med Alex Tina och Maud innan Kickan och barnen kom dit också :) Sen har vi vart där hela dagen och bara tagit det lugnt Maud bjöd hela släkten på mat vilket var super gott fick dock inte i mig så mycket då jag fortfarande har så pass ont i munnen !!!
Vid 18.00 Gick jag och Sessa hem igen för då skulle min mamma och bror komma på besök och hälsa på dom tog en fika och åt lite mat sen snacka vi skit innan dom skulle åka hem eftersom det tar dom över en timme att åka till mig :) Fick massa mat av mamma också hur gulligt som helst mat för en månad det är guld värt kan jag lova ! TACK MAMMA & STEFAN Älskar er <3

Tänkte avrunda nu då jag ska se en film på tv och mysa ner mig i soffan med älsklingen <3


Kommer in bilder imorgon om jag orkar för nu va det länge sen det kom in bilder på bloggen ! :)



Vanessa Amanda  Östling Hällgren  mamma & pappa älskar dig vårt lilla charmtroll ! <3<3

operation !!

Ny opererad idag så kommer inte orka skriva idag med denna värk som jag har men imorgon kommer jag in och berättar allt ! :D

Älskade barn ! <3

Hej bloggen . Idag så gick vi upp vid 10 och har bara vart hemma har inte alls var en bra dag börjar med att det har vart massa bråk här hemma och allt har vart så stressigt och det mår varken jag eller Sessa bra utav nu har jag bestämt mig att jag ska skit i allt absolut allt . Det ända jag ska tänka på är mig och Sessa och Shikita resten skiter jag i Pontus får göra som han vill när han vill och hur han vill jag tänkter inte bry mig :) !!!!!



Nu ska jag laga mat sen ska jag ta med mig Sessa hem till Maud så hon får leka med Nathan lite och jag dricka massa kaffe ! känner inte för att skriva så mycket då allt känns så jävla jobbigt just nu !



Vanessa Amanda Östling Hällgren älskade barn du lyser upp min dag jag älskar dig så djupt mycket kärleken till dig går inte att beskriva i ord jag är så glad att jag har dig ! Jag älskar dig mitt lilla charm troll <3

Trött och lycklig :)

Hej bloggen har inte skrivit något nu på tre dagar men det har vart för att Pontus har spelat cs och inte låtit mig bloggat något men nu ska jag försöka att inte vara så slarvig längre och blogga varje dag . :)

har inte hänt något iallafall när jag inte vart här har bara vart med Tina Alex Kickan och barnen Ebba Leo Nathan Leon Lovisa Elias och självklart Vanessa ! :D

Idag så körde Maud mig och Vanessa till dagis och sen hem igen :) Hemma igen så har jag bara tagit det lugnt och försökt vila upp mig lite eftersom jag vart uppe sen klockan 05 .. Haft en hemsk natt drömt så jäkla mycket mardrömmar och det har vart så hemskt sen har jag vart så jäkla trött idag och haft sån halsbränna frysit hela dagen och kännt mig jätte seg .. :( Sen är jag så grymt glad är över lycklig men varför det tänker jag absolut inte säga i nu läget :)

Nu ska jag kolla klart på tv sen måste jag verkligen sova ! :D


hörs imorgon hejsvejs :)

Poker !

Hej bloggen . Idag vart jag väkt av hunden runt 11 så det va ju bara gå upp och sen gå ut med henne efter det så kom Alex med sina barn förbi en stund och drack lite kaffe och då vakna Vanessa runt halv 12 efter att ha vart uppe halva natten igen ... SUCK !! .. :D Men jag börja städa direkt när jag kommit hem efter promenaden och sen när jag va klar med städningen så va det ju hockey på tv så det kolla vi självklart på efter det så har jag bara tagit det lugnt idag tills vi gick hem till Pontus mamma som ville bjuda på mat idag så gick över dit vid 4 tiden och där åt alla ungspannkaka efter maten då alla barn satt och åt sitt lördagsgodis så ville Alex spela poker med mig och Pontus och det sluta med att jag vann allt bara för att jag är så jäkla bra :D hehe Men nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva så nu blir det att avrunda här :) Hejsvejs !

10/11 - 2010 <3

Vilken helvetes natt vi haft Vanessa vakna vid 2 och va uppe till klockan 5 hon total vägra att sova efter att ha vart vaken somna hon äntligen sen när klockan ringde  1 timme senare så va det bara att gå upp och göra Sessa iordning för hon skulle ju självklart till dagis idag va hemma vid 09 igen och då följde Kickan med hem till oss för att tvätta och det har vi hållt på med hela dagen sen åkte vi ut till intersport där jag bytte mina nya fina skor som jag fått av min älskling :) Kommer in bild på det snart ! Sen handla jag hem lite mat väl hemma efter det så drack vi lite kaffe tillsammans med Kickan och hennes barn Ebba och Leo sen var Alex och Tina här med några av sina barn Lovisa Elias och Nathan :) så vi har haft fullt hus hela dagen och det har vart lite stressigt ! Nu på kvällen gick vi hem till Kickan hela familjen för hon skulle bjuda på taco paj och fika efter det :) nu är vi hemma igen och har lagt Vanessa så nu kollar jag och hjärtat på idol och ska mysa ner oss i soffan :) Kommer in och skriver lite mer imorgon .



10/11 2010 - Ett datum att minnas  ! Jag är lycklig <3


Hejsvejs !

Lycklig !

Hej bloggen igår skrev jag inte något inlägg men jag hade verkligen inte tid . Vakna upp på morgonen eller ja jag fick för första gången på 5 månader sovmorgon till klocan 11 och det var helt underbart något jag verkligen behövde :)Men nog med det när jag gick upp så hoppa jag direkt in i duschen med Vanessa och efter det så fixa jag iordning mig direkt för att gå ner till stan för att gå på ett möte på arbetsförmedlingen i 2 timmar efter det så gick jag och handla sen kom jag äntligen hem vid 16.00 . Väl hemma igen börja jag laga mat till barnen o alla andra. Sen kom Kickan Ebba och Leo samt Alex Tina och Nathan på fika. Vid 21 gick jag hem till Kickan för att kolla på grey anatomy sen drack vi kaffe och tiden bara sprang iväg kom inte hem förns klockan 2 inatt  och då hoppa jag direkt ner i sängen för att sova .. Igår va en riktigt bra dag jag är så jäkla lycklig :D


Idag så gick jag upp vid 9 dagen börja ganska segt satt lite vid datan ända fram till kl 11 för då kom kickan och barnen på besök drack lite kaffe och runt 12 tiden kom Alex Tina och Nathan på besök och ville ha kaffe. Så det har varit fullt hela dagen. Vid 2 gick alla hem och då börja jag diska tills älskling kom och avbröt och forsatte diska. Sen har vi bara tagit det lugnt framför tvn. Tills älskling gick i väg med sin mamma och flytt städa då gick jag hem till Tina och Alex så vanessa fick springa av sig med nathan och dem bjöd på mat. Sen vid 9 gick vi hem för att lägga Vanessa. Och nu ska jag avrunda här för att kolla lite på tv innan jag ska sova.. Hejsvejs





Mamma och Pappa älskar dig :)<3

Snöstorm !

Hej bloggen . Idag har Vanessa lekt med Nathan hela dagen och det är så kul att se dom två ihop dom båda har så starka viljor och är helt underbara båda två :) Sen gick jag Kickan Tina och Alex för att hämta Ebba & Leo vid bussen i världens snöstorm och det var sååå kallt . Sen väl hemma igen så fick det bli mys i soffan med en kopp te  och ps3 spel sen gick  jag och Sessa hem till Kickan för hon skulle bjuda oss på mat och det blev en supergod lasagne sen har vi bara kollat på tv och snackat lite skit och imorgon ska jag ner till arbetsförmedlingen i all denna snö .. VILL VERKLIGEN INTE DET ! Men just nu så känner jag inte för att skriva så därför fatta jag mig lite kort här i inlägget och nu blir det sängen för hela slanten så man kan bli frisk igen :D Hejsvejs !

pigg :)

Hej bloggen igår orka jag inte skriva något men det hände inget speciellt iallafall va hemma och tog det lugnt hade kickan och barnen på besök och Tina & Alex med Nathan på besök som var över på en fika sen bar Pontus och Alex in alla Alex o Tinas möbler i vårt förråd :) Sen på kvällen gick jag hem till Maud på en kaffe innan det va dax att gå hem med Vanessa och lägga henne :)

Sen idag så gick jag upp 06 för att göra mig i ordning och väcka Vanessa för att ta henne till dagis och självklart tog jag med mig Maud på en promenad dit väl hemma igen så börja vi två stor städa hela lägenheten från golv till tak varje rum sen har jag hållt på och tvättat från 10 till 21 och vikt tvätt lagt in i skåpen lagat till en riktigt god vildsvinsgryta med ris som jag bjöd Maud Nathan Alex och Tina på sen va jag så slut att jag gick och vila en timme sen väl uppe igen så har jag bara tagit det lugnt och kollat på tv en stund och nu kollar jag och älskling på "pensionärsjävlar" på femman och jag tror aldrig jag skrattat så mycket som jag gör när jag kollar på det och det är något alla måste se ! :D

Jag fattar egentligen inte vart jag fick den här energin ifrån efter som jag vart så seg varje dag sen jag börja med medicinen . :)

men nu är det nog dax att avrunda här och kolla tv en stund till innan det är dax för sängen . :)  Hejsvejs ! :D

SMÄRTA !!!

Hej bloggen . Igår skrev jag inge inlägg men jag har inte så mycket ork till det nu när jag går på medicinen jag är helt slut och sitter mest framför tv och försöker vara med våran lilla Sessa så mycket jag bara orkar och gör jag inte det så sover jag .. Har kommit på att jag kan försöka sova bort smärtan men det går ju inge vidare bra då jag vaknar efter 5 minuter pga smärtan jag känner och jag börjar fundera på om jag inte är på väg att få magsår efter alla tabletter då jag har så jääääkla ont i magen känns som nån hugger mig flera gånger om så ont gör det ... Eller nej det går inte ens beskriva min smärta i ord man måste nog uppleva den för att förstå hur ont det faktist gör ! Men nog med mitt klagande nu .

Idag har jag vart själv med Sessa och hunden hela dan vilket har vart riktigt jobbig för mig eftersom jag inte orkar så mycket nu . För Pontus åkte inatt ner till småland med sin mamma för att hjälpa sin bror med familj att bära och lasta på ett stooort släp med grejjer då dom ska flytta upp igen till Strängnäs .. Så Kickan och barnen har vart här hela dagen och hållt mig sällskap och så sen nu på kvällen så har jag suttit hemma hos Sarah och kollat lite på tv och pratat lite skit . Sen så låna jag med mig hennes hund hem över natten så nu är lilla Zeus på besök :)  Men nu är det dax för mig att gå & sova eftersom en låååång dag väntar imorgon :) hejsvejs


operation !

Hej bloggen . Igår gick jag upp tidigt för att stressa mig iväg till tandläkarn och laga ett hål när jag äntligen kom fram skulle man anmäla sig så att dom vet att man är där och då får jag reda på att jag skulle inte vara där halv 10 som jag trodde utan jag skulle vara där halv 11 så jag hade kunnat sova 1 timme extra om jag vetat om rätt tid . Väl där inne så börja hon laga mitt hål och fick jätte mycket beröm för mina fina tänder jag hade (A) sen gick jag och handla efteråt och bar alla tunga kassar hem tog mig 1 timme att gå hem nästan . Hemma igen så åt jag lunch och efter den så fick jag världens värk i munnen kunde knappt svälja knappt äta kunde  inte ens dricka för jag hade så jäkla ont så jag tog alvedon men det gick inte över smärtan vart bara värre och värre börja svullna upp i hela ansiktet på vänster sida tillslut fick jag så ont att jag sprang hem till kickan och fick en morfin tablett mot smärtan men inte ens det hjälpte  så jag ringde till sjukvårdsrådgivningen och dom bad mig åka in på en gång så min mamma och pappa kom och hämta mig igår kväll så vid 23.00 kom jag in till akuten  och dom titta på mig och bedömde att jag skulle läggas in så efter att dom har kollat mig oh tagit massa prover så fick jag äntligen komma till ett rum där jag fick lite kläder och skulle sova  och då var klockan 02.33 men jag kunde inte sova pga smärtan jag hade så fick lite morfin , citodon , diclofenac och kåvepenin och efter det kunde jag sova i två timmar innan jag vakna igen och det va dags att lämna nya prover efter sex rör med blod så fick jag sova igen men det kunde jag inte pga smärtan igen så fick all medicin igen och läkarn kom in och kolla mig i munnen eftersom jag hade så ont i gommen och där börja dom trycka och rätt va det var så börja det spruta ut var och annan gegga så då tog dom det till odling och vid frukosten klockan halv 9 gick jag ut till alla andra för att äta istället för att sitta på rummet och äta och när jag ätit klart så skulle jag ställa mig upp för ta undan disken och jag faller ihop rakt ner i golvet och vaknar upp inne på rummet i min säng med dropp i handen och är fruktansvärt yr .. Vid 13.00 fick jag träffa över läkaren som tog mig till röntgen efter 4 olika röntgar så kom dom fram till vad som va fel och det är att mina visdomständer på något jäkla vänster växer ut mitt i gommen och det har gjort att hela min käke är infekterad och består av var och gegga så jag ska operera bort dom tänderna och ta bort infetionen i käken och tills dess ska jag gå på starka mediciner som man blir något hög på :O inte roligt alls det är riktigt jobbig och dom ville att jag skulle ligga kvar på sjukhuset till den 25 november men jag total vägra jag skrev ut mig själv efter en dag jag klarar inte av att vara utan min älskade lilla dotter bara en dag utan henne va riktigt jobbig .. Nu sitter jag äntligen hemma och vill bara ta det lugnt mår riktigt dåligt och känner mig riktigt yr så nu ska jag mysa ner mig i soffan och snart gå och lägga mig . :) hejsvejs från sjukstugan ..

Bilder kommer in imorgon


Prinsen !

Hej bloggen . Vart väkt klockan 7 imorse så då va det bara gå upp satt och myste med Sessa i soffan en stund innan vi börja leka  .. Vid 8 ringde vi till Sessas farmor och fråga om hon inte kunde komma över på en morgon kaffe och hjälpa mig med att fixa lite här hemma och självklart kom hon över  :) Så vi drack vårt morgon kaffe och prata lite skit sen mitt i allt så börja hon stor städa hela lägenheten åt mig vilken jag bara tacka och tog emot för då slapp ju jag göra det :) Sen gick hon hem för att göra sig i ordning och åka till jobbet så jag ringde direkt till Kickan ( Sessas faster ) och bad henne komma över en stund och det gjorde hon mer än gärna :D Jag som hatar att vara ensam hur ska detta gå om jag blir tvungen att vara själv en helg eller två kommer ju dö skulle nog sova hos mamma eller nån då (a) . Vid 13 gick jag och Pontus ner till stan med Kicka Ebba Leo och Sessa  väl nere på stan så hämta jag och älskling ut våra telefonen . Sen gick vi vidare och kolla lite inne i affärerna innan vi beslöt oss för att gå till café prinsen och fika samt äta natcho tallrik väl efter det så gick vi runt på stan och det vart en hel del shoppat som t.e.x  två jätte fina ljus stakar två stycken jul dukar  hund godis märgben till Shikita två jätte fina tavlor till Sessas rum och en potatis skalare då våran gick sönder för nån dag sedan en tyg boll till Shikita samt nytt koppel ett svart hjärta som vi ska sätta på toa dörren och en jätte fin skylt vi ska sätta på Sessas dörr  :) Sen gick vi hem efter några timmar nere på stan då va det dax att ge Sessa lite middag sen skulle hon sova då hon va super trött .  Men nu har jag tänkt att jag ska leka lite med min nya telefon så jag kommer tillbaka imorgon  måste vila lite idag igen då min hals verkligen inte blivit bättre :(

juste idag så ramla Vanessa in i bordet och fick ett jack i ögonbrynet och en stor bula . AJ AJ AJ stackars lilla tjej <3

Idag blir Sessa 14 månader , Mamma och pappa älskar dig så otroligt mycket <3

kommer in med lite bilder från gårdagen shopping och dagens :)



 
Gårdagens shopping : ny BH



Gårdagens shopping : Sladd korv



Gårdagens shopping : ljus slinga till granen och ljusstake samt skruv mejsel



Gårdagens shopping : Sessas bok hon fick på donken extra ljus sockiplast och vantar ! :)



Gårdagens shopping : sparkdräkt till Sessa :)




Gårdagens shopping : spark dräkt till Sessa



Gårdagens shopping : Jeans till Ebba



Gårdagens shopping : Skjorta till Ebba



Gårdagens shopping : Tröjor till Leo



Gårdagens shopping : Byxor till Leo



Gårdagens shopping : Spel till baby :)




Dagens shopping : Tavlor till Sessas rum :)



Dagens shopping :  Min : Samsung galaxy s i9000 metallic black och älsklingens : Sony ericsson x10 xperia sensuous black :)



Dagens shopping : Hjärtat som ska sitta på toa dörren :)



Dagens shopping : vår jätte fina skylt som ska sitta på Sessas dörr :)




Dagens shopping : Jul dukarna :)



Dagens shopping : Koppel !



Dagens shopping : Ljuslyktorna :)



Sessa provar mammas BH :)


Hejsvejs :)

Eskilstuna :)

Hej bloggen ... Idag gick vi upp vid 9 för att göra oss iordning då vi skulle åka till Eskilstuna idag och gå på stan vilket va jätte kul vi sprang runt där in och ut ur olika affärer i nästan 7 timmar innan Pontus fick nog och ville åka hem .  Men inne på clas olsson hitta vi några ljusstakar som vi ska sätta upp på jul pyntningen sen hitta vi julgrans belysning skruvmejsel och en sladd gömmare ( heter inte så jag vet !! ) Sen gick vi in på Kappahl och köpte jeans och en skjorta till Ebba tre tröjor och ett par byxor till Leo sen jätte fina sparkdresser till Sessa :) Sen gick vi till lindex och titta runt och där inne köpte vi en BH till mig :D sen gick vi till game och där köpte Pontus två spel till sitt ps3 och efter det så gick vi och käka lite mat på mcdonald's där Sessa fick en bok som hon vart hel nöjd med :)Väl hemma igen va det dax för Sessa att sova och jag har myst framför tv en stund mina fötter är så svullna och värker så mycket efter att ha sprungit så mycket idag AJ AJ AJ gör jätte ont  .. Idag kommer jag inte orka lägga in bilderna i bloggen på allt jag köpt men lovar att jag ska göra det imorgon . Juste jag hatar folk som kör bussar när dom inte tar hänsyn till barn kör som idioter tror nästan dom ska krocka så dom kör sen tok bromsar dom så man flyger fram och på tal om bussar idag när vi åkte hem så körde han som en idiot och när vi skulle gå av bussen så tog Pontus av Sessa från bussen i hennes vagn och han stänger dörrarna så Sessa klämmer sig sitter mitt i mellan och jag vart så jävla arg och han ber inte ens om ursäkt utan bara kör och lossas som om inget har hänt :O

Idag vart det en ur god Sallad till Middag åå jag är så nöjd med den  . :)

Nu är det sängen som gäller för mig då jag har så jäkla ont i min hals har så ont att jag knappt kan dricka något så känns som man ska vila upp sig så man blir frisk snart   :D

Hejsvejs bloggen kommer in bilder imorgon .


RSS 2.0