Lycklig !

Förstår inte riktigt vart denna blogg torka kommer ifrån om det har att göra med att jag inte riktigt hinner med  är tvåbarns mamma nu till tvåsmå barn  som jag lägger all min tid på när dom är vakna och när dom sover så lägger jag all min tid på att plugga  . Det finns inte så mycket tid till annat är barna och skolan just nu men vad gör det är över lycklig iallafall :)

Så mycket som har hänt sen jag blogga sist jag har ju som sagt blivit mamma igen till en liten son som fick namnet Charlie  han föddes 50 cm lång och vägde 3920g den 13/7 -2011 en välskapt liten kille för mig var han jätte liten då hans syster Vanessa föddes 50 cm lång och vägde 4250g den 2/9 -2009

Jag har börjat i skolan dne 9/1 -2012 nu håller jag på att plugga upp mina betyg i kärn ämnerna som jag kommer bli klara med i December iår  ! Sen våren 2013 kommer jag börja plugga mig till en utbildning och jag är nästan helt 100% säker på vilken inriktning jag kommer välja med det återstår ju att se när den dagen väl kommer  .

Min syster och hennes förra kille har gjort slut så Pontus och våran vän Robert åkte 50 mil för att hämta hem henne när som väl kom ner till Ljungby hjälpte dom henne att packa in alla sina saker i släpet och sedan åkte dom tillbaka igen  vilken jäkla resa dom gjorde dom börja köra 13.00 och kom hem igen 05.00 jag är så enormt tacksam över att Robert ställde upp och körde 100mil för att hämta min syster och sedan köra hit henne och enormt tacksam över att Pontus följde med ! Så nu bor min syster hemma hos oss tills hon har hittat eget vilket hon snart kommer att göra då vi ska åka och titta på några lägenheter åt henne ! :)

så från att vara 4 personer och en hund hemma är vi nu 5 personer en hund och en katt här hemma så det är FULLT hus hehe . !  

Igår så beställde vi kläder till barnen och det var mycket som blev beställt och jag bara LÄNGTAR tills kläderna kommer hem på posten kommer bli så bra :D ska lägga upp bild på ALLT när det kommit hem så bra det kommer blir !

Nu måste jag lägga min sista timme som vaken på att plugga har ju som sagt prov på fredag och jag har uppgifter som ska lämnas in imorgon  ! Förhoppningsvis ses vi imorgon igen :)

SKÄRPNING !

Nu får det bli skärpning jag måste ta mig i kragen och börja blogga igen saknar det verkligen och saknar alla mina gammla läsare ! börjar imorgon då ! :)

RSS 2.0