Dag 3 & 4 !

Hej bloggen jag har inte skrivit på en dag nu har vart så mycket som hänt och kännt mig lite nere så har inte haft ork eller lust att skriva eller träffa eller prata med någon .

Dag 3 på dagis för Vanessa va som väntat bra och allt var som vanligt och hon älskar det lika mycket som första dan om inte mer för varje dag som går. Hon har redan skaffat sig sina vänner och bara älskar dom. Det första hon gör när hon kommer till dagis är att springa fram till sina vänner och pussa dom sen pussar hon självklart sina dagis fröknar och det brukar hon inte göra så det är bara tummen upp på det ! :)


Dag 4 på dagis vet jag inte så mycket vad som hänt eftersom det var första dan då jag skulle lämna henne själv och det gick hur bra som helst . Vanessa vart lite ledsen efter en timme när hon upptäckte att jag var bort men det gick över efter 15-20 minuter ååå . Jag är så jäkla stolt över våran älskade prinsessa du får mamma att gråta glädje tårar när du är då duktig på allt mamma älskar dig troll unge <3


Som sagt har det hänt så mycket nu på två dagar saker som gjort mig väldigt ledsen saker som fått mig att må väldigt dåligt och insett att jag är en så kallad "idiot" som inte kom på något tidigare det ända jag kan säga är att jag förstår inte hur man kan göra så mot en annan människa jag får inte in det i mitt huvud du har fått mig att må jätte dåligt fått mig att inte sova på nätterna fått mig att känna mig misslyckad bort glömt känns som jag inte är värd ett skit längre mår inte bra nu och det är inte okej ! :(

Jag är inte den som ska må dåligt jag är den som ska vara glad jag är den som alltid ska le och jag är den som bara vill folk väl om dom inte gjort mig illa ..  Men som jag alltid sagt ! JAG SÄGER INGENTING SÅ HAR JAG INGENTING SAGT !!





Sen saknar jag min älskade pojkvän som är i småland hos sin bror .. Men han kommer hem om en vecka drygt . :)


Jag älskar dig pontus östling !<3


Lite bilder ! :)


=)

Fixad och klar :)

=) =)
 Våran underbara prinsessa <3

Våran underbara prinsessa !




Barnens toalett på dagis så otroligt liten ! :)


Innan man blev gravid ! :)




Min underbara syster med hennes dotter i magen ! :)



Mina underbara föräldrar som alltid finns där <3


2år ! <3

Hej ! :)

Idag var det andra dagen på dagis för vår älskade prinsessa och som väntat gick allt jätte bra hon vill bara bli av med mig på dagis och leka med sina nya vänner hon bryr sig inte ens om mig när jag sitter där i ett hörn av salen och kollar på henne hela dagarna men imorgon är det sista dan jag ska vara med för på torsdag ska jag lämna henne själv för första gången och jag tror helt ärligt att det kommer gå jätte bra dom är så snälla och bryr sig verkligen om vanessa  jag blir så glad när jag ser hur roligt hon har och hur jäkla lycklig hon är vi är verkligen jätte STOLTA ! föräldrar till dig Vanessa du gör så vi alltid går runt med ett leende på läpparna och aa vi kan inte beskriva vår lycka för att vi har dig i vårt liv !



Och på tal om två år. Idag den 28/9-2010 har jag och Pontus vart tillsammans i två år och jag minns så starkt första gången jag såg/träffade dig det går inte beskriva med ord hur lycklig jag är med dig jag älskar dig av hela mitt hjärta och skulle aldrig vilja leva utan dig du gör mig lycklig du gör mig hel du gör mig stolt jag tycker om dig som bara den jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva ja åter igen JAG ÄLSKAR DIG PONTUS ÖSTLING !  

 Så har mitt hjärta åkt och hälsat på sin bror i småland och kommer inte hem förns den 6 oktober så får försöka stå ut tills dess för direkt när du kommer hem ska vi fira våran 2års dag !

lägger in bilden senare :)
 hejsvejs !

Sammanfattning av Söndag & Måndag !

Söndag 26/9 -2010 :

Det var ju bara att kliva upp sen på morgonen när vanessa ville gå upp efter ännu en natt som inte var så lyckad då jag bara fick sova 4 timmar så jag va helt slut hela söndagen . Men Kickan kom till oss vid halv tio på morgon och stanna till 5 på kvällen så vi har suttit och snacka massa skit druckit kaffe och bara fått vara . Ebba kom vid tio hon också och ville ta med sig Vanessa ut i lekparken så dom har lekt ute i 7 timmar med avbrott för lite lunch  :) samt gick kickan och käka lite kina mat innan hon kom tillbaka till oss :)... Saksamma

sen på kvällen vid 19 : 30 så kom vår underbara vän Sarah förbi och ville umgås så hon satt här med oss och njöt av en underbar kebab rulle och snacka skit sedan efter lite tv tittande gick Sarah hem för jag skulle sova då det är en stor dag imorgon :D Men sen gick det inte att sova på hela den natten heller då Pontus börjat smitta av sig med sina sömnproblem vilken SUGER !!


Måndag
27/9 -2010 :

Vakna första gången vid 06.00 och vägra gå upp så jag somna om igen och vid 07.00 var det bara att kliva upp ur sängen gå direkt till duschen och duscha av mig och Vanessa för att sedan göra oss i ordning för den stora dagen idag som är en speciell dag då Vanessa börjar på dagis för första gången . Det har gått jätte bra och hon älskade det verkligen var dock en liten kille som va lite elak mot henne men annars så har det gått jätte bra hon har lekt busat och blivit så välkommen i gruppen så imorgon är det hennes andra dag och då ska hennes pappa få gå med henne till dagis så får vi se hur det kommer gå då :) Men tror det kommer gå alldeles utmärkt :)


kommer inte på något mer att skriva sålänge satt hejsvejs !! :) 




Börjar om på nytt igen!

Hej.. Vet inte riktigt vart jag ska börja men som rubriken lyder ska jag börja om på nytt igen med hela bloggen  : Nytt utsende ny information nytt skvaller ja allt ska vara nytt .


Lördag 25/9 - 2010 : 


Börjar dagen med att ha sovit 3,5 timme inatt vart helt slut hela dagen knappt orkat gå på toa nästan för jag har vart så jäkla trött. Men jag kom iallafall iväg med Pontus & Vanessa till Maud (Pontus mamma) för att hjälpa till och flytta hela dagen. Sen bara vart hemma och tagit det lugnt och ätit något som blivit min favorit rätt POTATIS MED SMÖR !! så jäkla gott :) så det har jag levt på nu i två dagar och idag tog såklart potatisen slut bara för att jag börjat gilla det så mycket satt jag åkte ut till willys och köpte 5 kilo potatis till !! :D 


Och igår kom jag hem från Göteborg
där jag spenderat 2 veckor tillsammans med min älskade dotter Vanessa och min syster Timmie Högye och det har vart så underbart roligt . Vi har suttit uppe halva nätterna som förr då vi va små och bara snackat skit haft så mysigt bara få vara och inte behöva anpassa sig till något det har vart så skönt ! Sen väntar ju Timmie barn en liten flicka som ska heta Kaylee  som är beräknad den 6 februari så jag ska bli moster och Vanessa ska få en kusin :) riktigt roligt faktist :) Så jag har följt med på ultraljud och jag har kört bil följt med henne till skolan och självklart har vi nördat FARKLE ! ett spel på facebook  och massa annat skoj har vi också hunnit med .. :)


Nu tänkte jag avrunda lite här för jag har tänkt mig att jag ska spela lite cs en stund innan min älskade pojkvän ska få datan så han kan spela cs med sina vänner som väntar på han :)  imorgon kastar jag in lite bilder i bloggen  !

Hejsvejs !


RSS 2.0